Nyt navn – stadig fokus på hurtigere grøn omstilling

Fokus er stadig mere grøn omstilling hurtigere og vi arbejder stadig for at udbrede tankerne fra cirkulær økonomi. Men vi skifter fra Fra Musiconcrete og et fokus på mere og bedre genanvendelse af beton. Vi udvikler, indtænker og levendegør løsninger til fremme af grøn omstilling, men ikke længere kun udefra beton.

Derfor tager vi skridtet fuldt ud og skifter vi nu navn til Circular Learning Lab. Vi udvikler lærende oplevelser med fokuserede aktiviteter med et bredt fokus på circulær læring fx i Circular design challenges, kendskab til ressourcer i cirkulær økonomi, design-thinking, taktile materiale og håndværksoplevelser og vidensbaseret dialog.

Vi er to ejere og vi kommer hver især forskellige felter og vi bruger vores kompetencer på forskellig måde til at skabe de rammerne som understøtte udviklingen af et levende og levedygtigt projekter – både i dag, i morgen og i fremtiden. Vi håber i tager godt imod navneskiftet til circular Learning Lab som vi mener er mere dækkende.

 

“Change starts with a small group of passionate people challenging the status quo. Over time, they attract and mobilize others, eventually gaining support and momentum to achieve lasting change.

–  Ideo

Vi holder af dialog med visionære mennesker – tøv ikke med at tage kontakt… 

Du kan skrive til os på mail her eller via formularen herunder – hvis det skal gå hurtigt kan du altid ringe.

Ring til os: +45 2247 6445

Øst, vest … hjemme bedst

Musicon har fra starten været tænkt om en bæredygtig bydel. Derfor elsker vi vores fundament i bydelen og glæder os til udvikle grønt og bæredygtigt – med masser af faglighed og viden, naturligvis! Fra hjerne til hånd – på bedste Musicon vis!

Vores base er stadigvæk Musicon. Vi søger dog efter nyt kontor, så har du en idé eller et sted du gerne vil dele, så giv endelig lyd…