Vi formidler viden om klimaløsninger og cirkulær økonomi for alle. Vi kobler taktil læring og kreativitet med viden og forskning om genanvendelse og direkte genbrug, bæredygtighed og materialelærer.
Vi er

Netværksbaserede projekter

Illustration: Circular Learning Lab

Vi sætter fokus kommunikation og formidling med taktil- og  praksisnær læring med cirkulære oplevelser for både hjerne, hånd og ånd.

Vi laver formålsdrevne samarbejder med fokus på kommunikation og formidling – og sammen med visionære mennesker og deres virksomheder ønsker vi at udvikle  grønne cirkulære læringslaboratorier.

Vi håber på at kunne samle opbakning lokalt til at skabe flere muligheder og mere målrettet læring med fokus på cirkulær økonomi. Særlig til unge. De får brug for nye måder at tænke og samarbejde på. Vi vil gerne styrke mulighederne for flere lokale loops og gerne i nye projekter sammen ligesindede. FN´s verdensmål er den røde tråd i vores arbejde og vi kobler vores arbejde til fremme og opfylde vores udvalgte målsætninger.

Bæredygtighed. Videndeling. Workshops.

Circular Learning Lab brænder for at fortælle historien om materialerne og de produkter, som vi sammen kan skabe med vores hænder. Hvor kommer materialerne fra? Og hvordan kan produkter og materialer få nyt liv? At gå fra tanken om bæredygtighed og genanvendelse til fysiske produkter.

Book os til formidling af viden om genanvendelse af beton og andre byggematerialer. Vi rykker gerne ud til undervisningsforløb, personalearrangementer og workshops med oplæg og aktiviteter, der tematiserer genanvendelse, FN’s verdensmål og cirkulær økonomi.

Vores formål er at bygge bro mellem forskning, design og produktion. Fra hjerne til hånd – bæredygtigt og med langvarig værdi for mennesker og omgivelser.