KAKD Walk and Talk

Vi har lavet tid i vores kalender til dette nye tiltag, for at øge fokus og viden om cirkulære cases. Det mest ideelle er, at I er 4-6 mennesker som ønsker at udvide jeres viden og blive klogere sammen med os på cirkularitet i en urban kontekst.

Fælles for Circular Learning Labs Walk and Talks er at de alle foregår på Musicon. Vi elsker vores fundament i bydelen og glæder os til dele vores viden og vise den spændende udvikling med fokus på grønne løsninger og bæredygtig grundsten. Bydelen har fra starten været tænkt om en bæredygtig bydel.

På en Circular Walk & Talk får du/I en oplevelsestur med stop undervejs ved nogle af de cirkulære fyrtårne i bydelen og dem er vi er så heldige at have i vores nærmiljø og i god gåafstand. Afstanden bruger vi til at dele viden og tanker som gør vandringen frugtbar. Fyrtårne er gode vejvisere og de skal ud og gøre gavn som inspiration, praktisk læring og brobyggende samtalestartere. Vi viser nogle af de nyeste eksempler fra Roskilde kommunes arbejde på få cirkulær økonomi indtænkt helt ind i hjertet af byudvikling på Musicon.

Vi glæder os til at vise dig/jer rundt og herunder kan du se hvilke typer Walk & Talks vi laver – vi gør os umage med at dele viden, vi samler på forskningbaseret viden og samler på masser af håndværksfaglighed og krydre det med taktile oplevelser, naturligvis! Fra hjerne til hånd – på bedste Musicon vis!

Hvis du ikke finder præcis det du leder efter, kan du altid ringe – vi har masser af viden på hylderne, så vi kan skræddersy et arrangement som passer til dine behov. Vi skræddersyer også målrettede Walk & Talk også med dialogskabende workshops – vi kan sætte fokus på netop jeres udfordringer, skriv en mail os.

Fyraften Circular Walk & Futur Talking: 

Bliv klogere på den cirkulære fremtid

Antal deltagere: 1- 30

Tid: 1 1/2 time kl. 16:30 onsdag og lørdag

Pris: 100,- pr. deltagere ved vores faste onsdags/lørdag Circular Walk & Talk

Mødested: Vi starter ved indgangen til RagnaRock og slutter ved Local by Me – hvor man er velkommen til at forsætte dialogen.

Forberedelse: Godt humør, spørge og delelyst

Hvem møder du: Enten deltager Dorthe eller Tina – vi har hver vores speciale, læs mere om os her

Dette er mere et format hvor deltagerne selv er aktive i dagens Walk & Talk og derfor

starter vi med en kort præsentationsrunde af hver deltager. Og du kan tage ordet og dele din viden med os andre undervejs – så kom glad og vær med til at skabe forandring.

Du vil høre om:

Få historien bag ressourcepladser lavet af nedtagne byggemateriale fra Unicon fabrikker og de første tiltag til circle bank. Circle bank er et Grand solution projekt og har som mål at udkonkurrere lineært byggeri inden 2030 er gode eksempler på nytænkning og lokale loops.

Få en mini introduktion til Materialepyramiden som udspringer fra Ph.d fra KADK og samarbejde med arkitektfirmaet Vandkunsten . Vi ser og mærker på materialer og finder deres placering i materialernes ”madpyramide”.

Vi glæder os til at se dig og tale meget mere om hvordan vi sammen kan arbejde for og sikre mere grøn omstilling.

NB: Du kan også booke denne som et gruppearrangement for starte samtalen om grøn omstilling i din virksomhed, institution eller familie.

Prisen som gruppe arrangement er 1200,- kr for 1-20 deltagere. Her er både Dorthe og jeg til stede og kan svare på flere spørgsmål.

#Lokale loops #Design til adskillelse #Cirkulært byggeri #Fremtiden By #Cirkulære samarbejder

Book vores Fyraften Circular Walk & Future Talking, her i vores booking modul, hvis du er en gruppe på mellem 4-6 personer som gerne vil blive klogere på tankerne bag cirkulær økonomi.

Afholdes ved minimum 5 deltagere

Circular Walk & Concrete Talking: 

Grundtanker, sten, sand og beton – vi dykker ned i bedre genanvendelse af beton

Antal deltagere: 2 -15

Tid: 2 1/2 time + 30 minutters dialog og spørgsmål

Pris: 6000,- kr

Mødested: Vi starter ved indgangen til RagnaRock og slutter ved Local by Me

Forberedelse: Godt humør og spørgelyst

Mulighed: Vi kan booke domen i tilfælde at regn (men det skal aftales i god tid)

Lær hvorfor produkter i fremtiden skal have materialepas og lav dit eget materialepas

Her kan I se nogle af de nyeste eksempler på cirkulær økonomi indtænkt i byudvikling. I får muligheden for at få praksisorientereret viden i en lokal kontekst. 

På denne Walk & Talk tager vi udgangspunkt i Musicon som tidligere betonvare fabrik. Beton er en del at moderne byggeris historie og en del af succes i det moderne industrisamfund. Beton er en ressource som vi skal bruge rigtigt – genbruge og genanvende hvis og når det er muligt, for sand er en knap ressource og cement er kostbar i Co2 regnskabet.

Heldigvis går Musicon og Roskilde Kommune forrest i udviklingen af bedre genanvendelse af beton.

Du vil se og høre om vores eget projekt med Roskilde Kommune og DTU BYG med to nye test og- demonstrationsbænke Broen I & II. Den ene bænk er lavet i 100% genanvendte sand og sten ressourcer fra de gamle Unicon haller og den anden i ny beton. De er en del af en p.hd på DTU BYG som skal sikre bedre genanvendelse af beton.

#Bedre genanvendelse af beton #Materialepas #Cirkulært byggeri #Fremtiden By #Cirkulære samarbejder

Book vores Circular Walk & Talk, her i vores booking modul, hvis du er en gruppe på mellem 4-6 personer som gerne vil blive klogere på tankerne bag cirkulær økonomi.

Circular Walk & Materiale Talking: 

Hvad er en materialebank og hvorfor skal vi alle lære at vi låner i den?

Antal deltagere: 2 -15

Tid: 2 1/2 time + 30 minutters dialog og spørgsmål

Pris: 6000,- kr.

Mødested: Vi starter ved indgangen til RagnaRock og slutter ved Local by Me

Forberedelse: Godt humør og spørgelyst

Mulighed: Vi kan booke domen i tilfælde at regn (men det skal aftales i god tid)

 

Hør om Musicons cirkulærer ressourcepladser lavet af nedtagne byggemateriale fra Unicon fabrikker og de første tiltag til circle bank. Circle bank er et Grand solution projekt og har som mål at udkonkurrere lineært byggeri inden 2030. Ressourcepladserne er gode eksempler på nytænkning og lokale loops.

Vi giver jer en mini introduktion til Materialepyramiden som udspringer fra Ph.d fra KADK og samarbejde med arkitektfirmaet Vandkunsten. Vi ser sammen på udvalgte materialer og deres placering i materialernes ”madpyramide” og taler om deres cirkulære egenskaber.

Vi glæder os til at se dig og tale meget mere om hvordan vi sammen kan sikre mere grøn omstilling ved at øge kendskabet til materialer og deres egenskaber hos flere mennesker.

#Materialeegenskaber #Materialebank #Lokale loops #Design til adskillelse #Cirkulært byggeri #Fremtiden By #Cirkulære samarbejder

Book vores Circular Walk & Talk, her i vores booking modul, hvis du er en gruppe på mellem 4-6 personer som gerne vil blive klogere på tankerne bag cirkulær økonomi.

Circular Walk & Talk særarrangementer:

Vi laver gerne særlig rundvisninger også for større grupper. Så er I en virksomhed som gerne vil blive klogere på cirkulær økonomi i en praksis orienteret og lærende oplevelse kan du overveje at booke en af disse Circular Walk & Talks, som sætter fokus genbrug genanvendelse i lokale materiale loops. Skriv til os – vi sammensætter gerne et tilbud som passer til dig.

ROFH på musicon

Tiden før, under eller efter Walk & Talks … og hvad med parkering?

Brug tiden før eller efter til at opleve al den fantastiske byudvikling, som indtil nu har givet bydelen; Ragnarock – Museet for pop, rock og ungdomskultur, en skabende højskole, et unikt danseteater, nye familieboliger og en containerstribe fyldt med spændende butikker, kafferisteriet Mørk, Musicon Microbryggeri, et tømreværksted, en lampedesigner og mange flere spændende mennesker og deres virksomheder.

Smag på nogle af de skønne madoplevelser i bydelen. Local By Me er et godt eksempel på lokal drivkraft.

Rabalder Parken er et regnvandsanlæg på Musicon forklædt som skatebane og park. Parken har vundet flere priser: Bæredygtig Beton Prisen, Byplanprisen, Børnenes rekordbogspris og har været finalist i to internationale design- og klimakonkurrencer, på grund af sin innovative løsning af regnvandsproblemer.

Parkering:

Vi gør vores bedste for at opdatere dig om parkeringsforhold. Læs mere om de aktuelle parkeringsforhold her

Vi holder af dialog med visionære mennesker – tøv ikke med at tage kontakt… 

Vores fokus er på at sikre mere praksisorienteret handlingsorienteret dialog. Hvis du ønsker en større rundvisning eller et særligt team event med et særligt fokus, kan du skrive til os på mail her eller via formularen herunder – hvis det skal gå hurtigt kan du altid ringe.

Ring til os: +45 2247 6445